Uudet tuotteet

Uutiset

 • Uusi verkkokauppa on nyt täällä!
  Uusi verkkokauppa on nyt täällä!

  Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme! 

  Verkkokauppamme on vihdoin päivittynyt ja saanut modernimman ilmeen. Vaikka ulkonäöllisesti verkkokauppamme on selkeästi modernisoitunut, on paljon muitakin parannuksia tehty.

  Pyrimme luomaan nettisivut, joissa tuotteiden löytäminen olisi selkeämpää sekä ostosten teko helpompaa. Verkkokaupan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, mutta rekisteröityneenä ostosten teko on nopeampaa sekä pääset tarkastelemaan tilauksiasi. Jos olit rekisteröitynyt vanhaan verkkokauppaamme, uuden verkkokaupan käyttö vaatii uudelleen rekisteröitymisen. Mutta ei hätää, asiakaskohtaiset tiedot päivittyvät automaattisesti tilille hetken ajan päästä rekisteröitymisen jälkeen.

  Merkittävimpänä muutoksena

  Lue lisää »
 • UUSI TUOTE: Liinateline
  UUSI TUOTE: Liinateline

  Monikäyttöinen liinateline mahdollistaa liinojen helpon säilytyksen sekä pitää ne järjestyksessä! 

  Liinateline ja liinakela ovat ulosvedettäviä ja niiden kiskoissa on lukitukset, joten on varmaa, että ne pysyvät paikoillaan. Telineen pohja on myös avonainen, joten liinat pysyvät hyvin kuivina ja vielä yhdessä lämmittimen 17001 kanssa, liinat pysyvät myös sulina talviaikana. Isompaan telineeseen mahtuu 16 liinaa ja pienempään 10 liinaa.

   

  Liinatelineet sopivat erikokoisiin laatikoihin ja on yhdistettävissä monella eri tavalla. 17832-LS-800 liinateline sopii suoraan laatikoihin, joiden mitat ovat 800x500x500mm sekä 800x600x600. Lisäksi soveltuu laatikoihin joiden mitat 1000x500x500mm sekä 1200x500x500mm, kun käytetään väliseinää

  Lue lisää »
 • Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste
  Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste

  TMT Liikuteltava työpiste on suunniteltu mukautumaan joustavasti erilaisiin ympäristöihin – nyt valikoimassa: uusi kevyt työpiste tukevan alumiiniprofiilityöpistemallin lisäksi.

  Tavoitteemme on tarjota pitkäikäisiä ratkaisuja vaativimpiinkin tarpeisiin. Uusi Liikuteltavan työpisteen kevytmalli esitellään ensi viikolla Navigate - Nordic Expo -messuilla Turussa! Nähdään siellä 1.–2.6.!

  Olemme TMT @ Ladecin yhteisosastolla A71. | navigate.fi

  Lue lisää »