Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat ja maksutapa

Hinnat ovat tukkuhintoja, vapaasti varastostamme ja voimassa toistaiseksi sitoumuksella (FCA Lahti). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.
Hinnat verkkokaupassamme on esitetty ilman ALV:tä (ALV 0 %).

Pakkausveloitukset:

  • Tilauksiin, joiden arvonlisätön nettoarvo on alle 150,00 €, lisätään käsittelymaksu 15,00 € (ALV 0 %).
  • Pitkän tavaran pakkausveloitus on 16,50 €/nippu, lavaveloitus 6-10 €/kpl lavasta riippuen ja lavakaulus 11-12 €/kpl kauluksesta riippuen (ALV 0 %).
  • Kerroslevyjen kuljetustelineen pantti on 750,00 €/kpl ja kerroslevyjen pakkausveloitus on 25,00 € (ALV 0 %).
  • Alumiiniprofiilien kuljetushäkin pantti on 250,00 €/kpl. Pantti hyvitetään, kun teline palautetaan. Palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella.

Noudatamme teknisen kaupan liiton yleisiä myyntiehtoja.

Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään kotimaan laskutukseen.

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Myyjämme huomioi mahdolliset asiakaskohtaiset hinnat, sekä ottaa yhteyttä tarvittaessa sopiakseen tarkemmin toimituksesta. Toimitusehtona on FCA Lahti.

Toimitamme tuotteet sovitulla tai halutulla toimitustavalla asiakkaalle, esimerkiksi Posti, Kaukokiito, DHL, jne.

Toimituskulut lisätään laskuun, tai lähetetään asiakkaan rahtisopimuksella.

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee ensisijaisesti yritysasiakkaita. Sopimus syntyy, kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme. Järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, mikäli asiakas on antanut kelvollisen ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Reklamaatio tapaukset käsitellään aina myyjän kanssa erikseen. Tuotepalautuksista ja niiden palautustavasta on aina sovittava myyjän kanssa.

Reklamaatiot ja palautukset

Mahdollisen reklamaation tai palautustarpeen tullessa, ota yhteys asiakaspalveluumme info@tmt.fi, joka antaa palautusohjeet. Palautettavien tuotteiden täytyy aina olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikunnossa.

Yritysasiakkaat: Tilauksen mukaista ja virheetöntä tuotetta ei voi palauttaa ilman erillistä sopimusta myyjän kanssa. Palautuksen mukana on seurattava kopio myyjän lähetteestä. Myyjä on oikeutettu vähentämään käsittelykuluja 20 %, kuitenkin vähintään 60 Euroa (alv 0 %). Palautuksesta aiheutuvat rahti- tms. kulut maksaa aina ostaja. Palautusoikeus koskee vain tuotannossa olevia vakiotuotteitamme. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden myyntiaika on rajoitettu tai joita emme normaalisti pidä varastossa. Postiennakko- ja jälkivaatimuslähetyksiä emme lunasta.

Toimitusaika ja maksuehdot

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta. Järjestelmä antaa tuotteelle saatavuustiedon. Myyjämme käsittelee tilauksen ja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, josta käyvät ilmi toimituksen toimitusajankohta ja maksuehto. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan, jos toimitusajankohdasta halutaan poiketa.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Asiakastiedot järjestelmässä

Asiakkaan on mahdollista rekisteröityä järjestelmään ja halutessaan päättää asiakkuuden TMT.Malinen Oy - verkkojärjestelmässä.
Järjestelmässä ylläpidetään tilauksille tarpeellista tietoa, kuten laskutustietoa ja tilaustietoja. Lisäksi järjestelmässä ylläpidetään asiakkaan yhteystietoja ja toimitustietoja.

TMT.Malinen Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Asiakkaan rekisteröityminen sallii myös hänelle toimitettavaksi sähköisiä TMT.Tiedotteita antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli rekisteröidyit palveluun, annathan riittävän turvallisen salasanan. TMT.Malinen Oy ei vastaa huolimattomasti tai varomattomasti valittujen salasanojen tai muun vastaavan aiheuttamasta haitasta asiakkaalle.