TMT. Malinen Oy

Tietoa meistä

TMT. Malinen Oy on vuonna 1958 perustettu yritys. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tytäryhtiömme TMT. Malinen Baltic on osa TMT Groupia ja se vastaa myynnistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.tmtbaltic.ee

Asiakkaitamme ovat päällirakentajat, korjaamot, kuljetusliikkeet, valmistava teollisuus, pelastustoimen yritykset sekä puolustusteollisuus. 

Valmistamme vakiotuotteiden lisäksi  monen tyyppisiä erikoistuotteita erilaisiin kuljetusratkaisuihin. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme tyyppihyväksyttyjä alleajo- ja sivusuojia ja työkalulaatikoita, kuormakiinnitysratkaisuja, alumiiniprofiileita sekä kuormalavoja, laitoja ja takaovia sekä laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita. 

Tuotteitamme myy myös tunnetuimmat jälleenmyyntiketjut Suomessa.

Konserni

TMT. Malinen Group on osa Axel Johnson Internationalia, maailmanlaajuista teollisuuskonsernia, joka ostaa ja kehittää yrityksiä strategisesti valituilla niche-markkinoilla, pääasiassa teknisiä komponentteja ja teollisia prosessiratkaisuja.

Konserni on aktiivinen ja pitkäaikainen omistaja, jonka missiona on edistää liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Se rakentaa ja kehittää yhteisiä strategisia tavoitteita omaavia yritysryhmiä, jotka kannustavat yhteisiin aloitteisiin ja tiedon jakamiseen. Axel Johnson Internationalilla on kuusi liiketoimintaryhmää: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions ja Transport Solutions. Axel Johnson Internationalilla on yrittäjäkulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtaminen mahdollistaa nopeat päätökset. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja ihmisten kehittäminen.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmään kuuluu yli 150 yritystä 30 maassa. Axel Johnson International on osa ruotsalaista perheomisteista Axel Johnson -konsernia. www.axinter.com

Arvomme

Luotettavuus

Kannamme vastuumme ympäristöstä, asiakkaistamme ja toisistamme. Pidämme lupauksemme.

Yhteistyö

Teemme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden ja toistemme kanssa. Olemme luottamuksen arvoisia.

Palveluhenkisyys

Olemme ylpeitä omasta työstämme ja kyvystä palvella asiakkaitamme.


Uutiset

 • TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa
  TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

  Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

  TMT pääsi ottamaan uuden haasteen vastaan ja räätälöimään kuljetuslaatikon ainutlaatuisten Pekki-pöytien kuljetusta varten. Pekki-pöydät valmistetaan Suomessa kotimaisista, pihoilta ja puistoista kaadetuista puista, joille ei ole muuta käyttöä löytynyt, jotta materiaali ei menisi hukkaan. Pöytien valmistus on kärsivällinen projekti ja jokainen on oma uniikki kappaleensa. Koska pöytiä valmistetaan rajattu määrä, on tärkeää, että kuljetus on turvallista sekä suunniteltu tukemaan pöydän osia.

  TMT:n kuljetuslaatikot perustuvat kevyeen rakenteeseen, iskunkestävyyteen sekä pölyn- ja vedenpitäviin ominaisuuksiin, jotka takaavat äärimmäisen suojan ja turvallisen

  Lue lisää »
 • TMT mukana Transport & Logistics -messuilla
  TMT mukana Transport & Logistics -messuilla

  TMT:n turvallisuus ja suojausratkaisut esillä Transport & Logistics-messuilla.

  Syksy lähtee vauhdikkaasti käyntiin vuoden suurimman tapahtuman avulla! Transport & Logistics tunnetaan alan suurimpina messuina ja tänä vuonna TMT:n osastonkin löydät sieltä. Messut järjestetään NOVA Spektrumissa Lillestrømissä Norjassa 28.9.-30.9.2023.

  Tänä vuonna teemamme on pyörinyt turvallisuuden, suojausratkaisujen ja E-hyväksyttyjen tuotteiden ympärillä. Messuilla on esillä siis teemaan sopivat tuotteetkin, kuten TMT-työkalulaatikot, sivusuoja Aero + TMT-työkalulaatikko -kokonaisuus sekä TMT-alleajosuojat.

  Tule tapaamaan meitä osastolle D04-06 D-halliin ja tutkimaan näytteillä olevia tuotteitamme. Olemme valmiita vastaamaan arveluttaviin kysymyksiin tuotteistamme sekä

  Lue lisää »
 • TMT-huoltokori mukana Maxpossa!
  TMT-huoltokori mukana Maxpossa!

  Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Vaikkei TMT:llä omaa osastoa messuilla olekaan, löydät meidät sieltä silti! 

  TMT:n huoltokorin löydät Toyotan osastolta B50. Toyota Hiluxiin rakennettu huoltokori on käytännöllisyyden lisäksi myös ulkonäöltään virtaviivainen ja esteettinen. Asiantunteva esittelijämme on myös paikalla, joten tule vapaasti tutustumaan huoltokorin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä kyselemään lisää! Myyjämme löydät myös kiertelemästä ja ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin.

  Rekisteröidy ilmaiseksi nyt ja tule tutustumaan TMT:n tarjoamiin huoltokoriratkaisuihin. Nähdään Toyotan osastolla!

  Lue lisää »