TMT. Malinen Oy

Tietoa meistä

TMT. Malinen Oy on vuonna 1958 perustettu yritys. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tytäryhtiömme TMT Widni Baltic OÜ on osa TMT Groupia ja se vastaa myynnistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.tmtbaltic.ee

Asiakkaitamme ovat päällirakentajat, korjaamot, kuljetusliikkeet, valmistava teollisuus, pelastustoimen yritykset sekä puolustusteollisuus. 

Valmistamme vakiotuotteiden lisäksi  monen tyyppisiä erikoistuotteita erilaisiin kuljetusratkaisuihin. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme tyyppihyväksyttyjä alleajo- ja sivusuojia ja työkalulaatikoita, kuormakiinnitysratkaisuja, alumiiniprofiileita sekä kuormalavoja, laitoja ja takaovia sekä laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita. 

Tuotteitamme myy myös tunnetuimmat jälleenmyyntiketjut Suomessa.

Konserni

TMT. Malinen Group on osa Axel Johnson Internationalia, maailmanlaajuista teollisuuskonsernia, joka ostaa ja kehittää yrityksiä strategisesti valituilla niche-markkinoilla, pääasiassa teknisiä komponentteja ja teollisia prosessiratkaisuja.

Konserni on aktiivinen ja pitkäaikainen omistaja, jonka missiona on edistää liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Se rakentaa ja kehittää yhteisiä strategisia tavoitteita omaavia yritysryhmiä, jotka kannustavat yhteisiin aloitteisiin ja tiedon jakamiseen. Axel Johnson Internationalilla on kuusi liiketoimintaryhmää: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions ja Transport Solutions. Axel Johnson Internationalilla on yrittäjäkulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtaminen mahdollistaa nopeat päätökset. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja ihmisten kehittäminen.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmään kuuluu yli 150 yritystä 30 maassa. Axel Johnson International on osa ruotsalaista perheomisteista Axel Johnson -konsernia. www.axinter.com

Arvomme

Luotettavuus

Kannamme vastuumme ympäristöstä, asiakkaistamme ja toisistamme. Pidämme lupauksemme.

Yhteistyö

Teemme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden ja toistemme kanssa. Olemme luottamuksen arvoisia.

Palveluhenkisyys

Olemme ylpeitä omasta työstämme ja kyvystä palvella asiakkaitamme.


Uutiset

 • Juhannuksen aukioloajat
  Juhannuksen aukioloajat

  Torstaina 20.6. suljemme jo klo 14. Muista siis tehdä torstain tilauksesi ajoissa. Kello 12.00 mennessä tulleet tilaukset yritetään saada vielä matkaan. Juhannusaattona perjantaina 21.6. olemme suljettu.

  TMT toivottaa rentoa ja aurinkoista Juhannusta!

   

  Lue lisää »
 • Onko myyjä hukassa?
  Onko myyjä hukassa?
  TMT:n myyntitiimi auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut kuljetukseesi

  Missä tahansa yrityksessä myyntitiimillä on keskeinen rooli. Nämä ovat ammattilaisia, jotka rakentavat suhteita asiakkaidemme kanssa ja edustavat organisaatiomme kasvoja ja arvoja. Myyntitiimimme ytimessä on joukko omistautuneita henkilöitä, jotka auttavat asiakkaitamme löytämään oikeat ratkaisut ja tuotteet kuljetukseen. 

  Tässä TMT:n asiantunteva myyntitiimi:
  Lue lisää »
 • Kesäajan tilaukset
  Kesäajan tilaukset

  TMT-tuotanto on suljettuna viikot 28 – 31. 

  Tuotannon kesätauko vaikuttaa mittatilaustöiden valmistumisaikatauluun.  Mittatilaustuotteita ovat esim. lavat, laidat, ovet ja mittatilauslaatikot.

  Huomioithan tuotannon kesätauon vaikutuksen tilausta tehtäessä. Pyydämme mahdollisuuksien mukaan ennakoimaan kesän mittatilaustuotetarpeet. 


  Myynti, varasto sekä verkkokauppa palvelee normaalisti tuotannon kesätauon ajan.

   

  Lue lisää »