TMT. Malinen Oy

Tietoa meistä

TMT. Malinen Oy on vuonna 1958 perustettu yritys. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tytäryhtiömme TMT. Malinen Baltic on osa TMT Groupia ja se vastaa myynnistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.tmtbaltic.ee

Asiakkaitamme ovat päällirakentajat, korjaamot, kuljetusliikkeet, valmistava teollisuus, pelastustoimen yritykset sekä puolustusteollisuus. 

Valmistamme vakiotuotteiden lisäksi  monen tyyppisiä erikoistuotteita erilaisiin kuljetusratkaisuihin. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme tyyppihyväksyttyjä alleajo- ja sivusuojia ja työkalulaatikoita, kuormakiinnitysratkaisuja, alumiiniprofiileita sekä kuormalavoja, laitoja ja takaovia sekä laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita. 

Tuotteitamme myy myös tunnetuimmat jälleenmyyntiketjut Suomessa.

Konserni

TMT. Malinen Group on osa Axel Johnson Internationalia, maailmanlaajuista teollisuuskonsernia, joka ostaa ja kehittää yrityksiä strategisesti valituilla niche-markkinoilla, pääasiassa teknisiä komponentteja ja teollisia prosessiratkaisuja.

Konserni on aktiivinen ja pitkäaikainen omistaja, jonka missiona on edistää liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Se rakentaa ja kehittää yhteisiä strategisia tavoitteita omaavia yritysryhmiä, jotka kannustavat yhteisiin aloitteisiin ja tiedon jakamiseen. Axel Johnson Internationalilla on kuusi liiketoimintaryhmää: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions ja Transport Solutions. Axel Johnson Internationalilla on yrittäjäkulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtaminen mahdollistaa nopeat päätökset. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja ihmisten kehittäminen.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmään kuuluu yli 150 yritystä 30 maassa. Axel Johnson International on osa ruotsalaista perheomisteista Axel Johnson -konsernia. www.axinter.com

Arvomme

Luotettavuus

Kannamme vastuumme ympäristöstä, asiakkaistamme ja toisistamme. Pidämme lupauksemme.

Yhteistyö

Teemme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden ja toistemme kanssa. Olemme luottamuksen arvoisia.

Palveluhenkisyys

Olemme ylpeitä omasta työstämme ja kyvystä palvella asiakkaitamme.


Uutiset

 • Uusi verkkokauppa on nyt täällä!
  Uusi verkkokauppa on nyt täällä!

  Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme! 

  Verkkokauppamme on vihdoin päivittynyt ja saanut modernimman ilmeen. Vaikka ulkonäöllisesti verkkokauppamme on selkeästi modernisoitunut, on paljon muitakin parannuksia tehty.

  Pyrimme luomaan nettisivut, joissa tuotteiden löytäminen olisi selkeämpää sekä ostosten teko helpompaa. Verkkokaupan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, mutta rekisteröityneenä ostosten teko on nopeampaa sekä pääset tarkastelemaan tilauksiasi. Jos olit rekisteröitynyt vanhaan verkkokauppaamme, uuden verkkokaupan käyttö vaatii uudelleen rekisteröitymisen. Mutta ei hätää, asiakaskohtaiset tiedot päivittyvät automaattisesti tilille hetken ajan päästä rekisteröitymisen jälkeen.

  Merkittävimpänä muutoksena

  Lue lisää »
 • UUSI TUOTE: Liinateline
  UUSI TUOTE: Liinateline

  Monikäyttöinen liinateline mahdollistaa liinojen helpon säilytyksen sekä pitää ne järjestyksessä! 

  Liinateline ja liinakela ovat ulosvedettäviä ja niiden kiskoissa on lukitukset, joten on varmaa, että ne pysyvät paikoillaan. Telineen pohja on myös avonainen, joten liinat pysyvät hyvin kuivina ja vielä yhdessä lämmittimen 17001 kanssa, liinat pysyvät myös sulina talviaikana. Isompaan telineeseen mahtuu 16 liinaa ja pienempään 10 liinaa.

   

  Liinatelineet sopivat erikokoisiin laatikoihin ja on yhdistettävissä monella eri tavalla. 17832-LS-800 liinateline sopii suoraan laatikoihin, joiden mitat ovat 800x500x500mm sekä 800x600x600. Lisäksi soveltuu laatikoihin joiden mitat 1000x500x500mm sekä 1200x500x500mm, kun käytetään väliseinää

  Lue lisää »
 • Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste
  Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste

  TMT Liikuteltava työpiste on suunniteltu mukautumaan joustavasti erilaisiin ympäristöihin – nyt valikoimassa: uusi kevyt työpiste tukevan alumiiniprofiilityöpistemallin lisäksi.

  Tavoitteemme on tarjota pitkäikäisiä ratkaisuja vaativimpiinkin tarpeisiin. Uusi Liikuteltavan työpisteen kevytmalli esitellään ensi viikolla Navigate - Nordic Expo -messuilla Turussa! Nähdään siellä 1.–2.6.!

  Olemme TMT @ Ladecin yhteisosastolla A71. | navigate.fi

  Lue lisää »