TMT. Malinen Oy

Tietoa meistä

TMT. Malinen Oy on vuonna 1958 perustettu yritys. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tytäryhtiömme TMT. Malinen Baltic on osa TMT Groupia ja se vastaa myynnistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.tmtbaltic.ee

Asiakkaitamme ovat päällirakentajat, korjaamot, kuljetusliikkeet, valmistava teollisuus, pelastustoimen yritykset sekä puolustusteollisuus. 

Valmistamme vakiotuotteiden lisäksi  monen tyyppisiä erikoistuotteita erilaisiin kuljetusratkaisuihin. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme tyyppihyväksyttyjä alleajo- ja sivusuojia ja työkalulaatikoita, kuormakiinnitysratkaisuja, alumiiniprofiileita sekä kuormalavoja, laitoja ja takaovia sekä laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita. 

Tuotteitamme myy myös tunnetuimmat jälleenmyyntiketjut Suomessa.

Konserni

TMT. Malinen Group on osa Axel Johnson Internationalia, maailmanlaajuista teollisuuskonsernia, joka ostaa ja kehittää yrityksiä strategisesti valituilla niche-markkinoilla, pääasiassa teknisiä komponentteja ja teollisia prosessiratkaisuja.

Konserni on aktiivinen ja pitkäaikainen omistaja, jonka missiona on edistää liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Se rakentaa ja kehittää yhteisiä strategisia tavoitteita omaavia yritysryhmiä, jotka kannustavat yhteisiin aloitteisiin ja tiedon jakamiseen. Axel Johnson Internationalilla on kuusi liiketoimintaryhmää: Driveline Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions ja Transport Solutions. Axel Johnson Internationalilla on yrittäjäkulttuuri, jossa hajautettu ja sitoutunut johtaminen mahdollistaa nopeat päätökset. Ryhmällä on neljä painopistealuetta: digitalisaatio, palvelu, kestävä kehitys ja ihmisten kehittäminen.

Axel Johnson Internationalin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. Ryhmään kuuluu yli 150 yritystä 30 maassa. Axel Johnson International on osa ruotsalaista perheomisteista Axel Johnson -konsernia. www.axinter.com

Arvomme

Luotettavuus

Kannamme vastuumme ympäristöstä, asiakkaistamme ja toisistamme. Pidämme lupauksemme.

Yhteistyö

Teemme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden ja toistemme kanssa. Olemme luottamuksen arvoisia.

Palveluhenkisyys

Olemme ylpeitä omasta työstämme ja kyvystä palvella asiakkaitamme.


Uutiset

 • Tärkeä turvallisuustiedote
  Tärkeä turvallisuustiedote

  TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE

  Trako vetoaisojen 2015 ja 2018 markkinatutkimus

  2024-03-14
  TMT. Malinen Oy:n ja Trailerkomponenter AB:n tiedotuskirje asiakkailleen

   

  Traficomin markkinatutkimustestin tulos:

  • Testin tulos osoittaa, että 1.5.2013 - 5.10.2013 valmistetun Trako 2015 vetoaisan lukitusaukossa on havaittu murtumisvaara ja vetoaisat voivat olla merkittävästi yhteensopimattomia ja vaarallisia komponentteja.
  • 5.10.2013 jälkeen valmistettu Trako 2015 vetoaisa eroaa merkittävästi tyyppihyväksynnän mukaisesta rakenteesta.
  • 15.10.2015 jälkeen valmistettu Trako 2018 vetoaisa eroaa merkittävästi tyyppihyväksynnän mukaisesta rakenteesta.


  Lue lisää »
 • Kotimaista laatua kuljetusteollisuuteen
  Kotimaista laatua kuljetusteollisuuteen

  TMT tuotteet ovat kotimaista laatua - Tiesitkö, että TMT tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa? 

  TMT:n pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tuotannossamme valmistamme ja suunnittelemme sekä valmiita tuotteita että räätälöityjä ratkaisuita. Oman valmistuksen ansiosta täytämme asiakastarpeen, varmistamme tuotteiden korkean laadun sekä joustavat toimitukset.

  Verkkokaupastamme pystyt suoraan tilaamaan vakiotuotteitamme, kuten työkalulaatikoita, kannakkeita sekä paljon muita lisäosia ja tarvikkeita, jotta saat aina tarvitsemasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja helposti. TMT-vakiotuotteet ovat tehty laadukkaasti ja kestävistä materiaaleista Suomessa, tarjoten varmat ja luotettavat komponentit tarpeisiisi.

  Tarvitseeko kuorma-autosi, hyötyajoneuvosi tai muu kulkuvälineesi

  Lue lisää »
 • DuuniExpo 2024
  DuuniExpo 2024

  Viime viikolla pääsimme taas olemaan mukana DuuniExpossa. LAB-ammattikorkeakoululla 7.2. järjestetty DuuniExpo oli täynnä hulinaa sekä verkostoitumista. Osastollemme tuli paljon innokkaita opiskelijoita kyselemään TMT:n toiminnasta sekä tarjoamistamme työmahdollisuuksista. Jaoimme osastollamme myös kangaskasseja, vesipulloja ja haalarimerkkejä ja etenkin kangaskassien perään oli paljon kyselijöitä. Vesipullotkin loppuivat nopeaan tahtiin.

  TMT. Malisen arvoihin kuuluvat olennaisesti kestävä liiketoiminta ja yksilöiden kunnioittaminen. Meille on tärkeää, että kaikkia kohdellaan kunnioittavasti ja arvokkaasti ja heillä on hyvät työolot.

  DuuniExpo oli tänäkin vuonna onnistunut tapahtuma ja kiitos kaikille, jotka tulitte osastollemme kyselemään sekä keskustelemaan. Avoimia työpaikkojamme pääset seuraamaan

  Lue lisää »