Uutiset

 1. Uusi verkkokauppa on nyt täällä!

  Uusi verkkokauppa on nyt täällä!

  Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme! 

  Verkkokauppamme on vihdoin päivittynyt ja saanut modernimman ilmeen. Vaikka ulkonäöllisesti verkkokauppamme on selkeästi modernisoitunut, on paljon muitakin parannuksia tehty.

  Pyrimme luomaan nettisivut, joissa tuotteiden löytäminen olisi selkeämpää sekä ostosten teko helpompaa. Verkkokaupan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, mutta rekisteröityneenä ostosten teko on nopeampaa sekä pääset tarkastelemaan tilauksiasi. Jos olit rekisteröitynyt vanhaan verkkokauppaamme, uuden verkkokaupan käyttö vaatii uudelleen rekisteröitymisen. Mutta ei hätää, asiakaskohtaiset tiedot päivittyvät automaattisesti tilille hetken ajan päästä rekisteröitymisen jälkeen.

  Merkittävimpänä muutoksena

  Lue lisää »
 2. UUSI TUOTE: Liinateline

  UUSI TUOTE: Liinateline

  Monikäyttöinen liinateline mahdollistaa liinojen helpon säilytyksen sekä pitää ne järjestyksessä! 

  Liinateline ja liinakela ovat ulosvedettäviä ja niiden kiskoissa on lukitukset, joten on varmaa, että ne pysyvät paikoillaan. Telineen pohja on myös avonainen, joten liinat pysyvät hyvin kuivina ja vielä yhdessä lämmittimen 17001 kanssa, liinat pysyvät myös sulina talviaikana. Isompaan telineeseen mahtuu 16 liinaa ja pienempään 10 liinaa.

   

  Liinatelineet sopivat erikokoisiin laatikoihin ja on yhdistettävissä monella eri tavalla. 17832-LS-800 liinateline sopii suoraan laatikoihin, joiden mitat ovat 800x500x500mm sekä 800x600x600. Lisäksi soveltuu laatikoihin joiden mitat 1000x500x500mm sekä 1200x500x500mm, kun käytetään väliseinää

  Lue lisää »
 3. Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste

  Uutta: Kevyt liikuteltava työpiste

  TMT Liikuteltava työpiste on suunniteltu mukautumaan joustavasti erilaisiin ympäristöihin – nyt valikoimassa: uusi kevyt työpiste tukevan alumiiniprofiilityöpistemallin lisäksi.

  Tavoitteemme on tarjota pitkäikäisiä ratkaisuja vaativimpiinkin tarpeisiin. Uusi Liikuteltavan työpisteen kevytmalli esitellään ensi viikolla Navigate - Nordic Expo -messuilla Turussa! Nähdään siellä 1.–2.6.!

  Olemme TMT @ Ladecin yhteisosastolla A71. | navigate.fi

  Lue lisää »
 4. Uutta TMT-kuljetuslaatikkosarjaan

  Uutta TMT-kuljetuslaatikkosarjaan

  Jälleen valmistui uusi TMT Kuljetuslaatikko! Asiakkaan tarve jalostui muunneltavaksi kuljetuslaatikoksi, jossa siirtyy turvallisesti monenlaiset tarvikkeet ja esineet. Tämä kannettava ja saranaton, kokonaan aukeava laatikkomalli on erinomainen lisäys jo kattavaan TMT Kuljetuslaatikkosarjaan.

  Sisustana on muotoon leikattua vaahtomuovia, jota vaihtamalla kuljetuslaatikon käyttötarkoitus on muunneltavissa tarpeen mukaan. Asiakkaiden kanssa tehtävä tuotekehitys on meille ensiarvoisen tärkeää ja auttaa meitä vastaamaan mitä moninaisimpiin kuljetustarpeisiin.

  Kysy lisää:
  Hannu Heikkinen 044 7473 966

  Lue lisää »
 5. Muutoksesta intoa ja voimaa kasvuun

  Olemme tehostaneet valmistustamme ja kasvattaneet tuotantokapasiteettia, samalla on päivitetty myös sisäiset prosessimme ja konekantamme. Meille on tärkeää vastata asiakkaiden muuttuviin toiveisiin ja kuljetusteollisuuden vaatimuksiin. Kun ympärillä myllertää, tiivis kommunikointi asiakkaidemme kanssa parantaa yhteisymmärrystä haasteellisissakin tilanteissa.

  Tarjoamme uusia ratkaisuja tutuista TMT-tuotteista ja vahvistamme asemaamme tunnettuna ja luotettavana valmistajana. Nopeasti kasvava TMT-laatikkotuoteperhe on laajentunut uusilla tuotteilla ja lisävarusteilla. Ota yhteyttä, www.tmt.fi, niin kerromme lisää!

  Palvelemme kuljetusvälineteollisuutta laadukkaalla ja kattavalla tuotevalikoimalla asiakkaiden muuttuvat tarpeet huomioiden. Valmistamme TMT-tuotteet Lahdessa. TMT. Malinen Oy on osa Axel Johnson Internationalia.

   

  Katso uusi yritysesittely tästä:

  Lue lisää »
 6. Toimisto ja työkalut käden ulottuvilla!

  Toimisto ja työkalut käden ulottuvilla!

  TMT Liikuteltava työpiste – Toimisto ja työkalut käden ulottuvilla!


  Murtosuojattu ja säänkestävä työpiste on varustettu kaikilla tarvittavilla liitännöillä: USB- ja sähköpistokkeet sekä vikavirtasuoja.

  Helposti liikutettavissa! Lukittavat pyörät, sidontalenkit ja nostotunnelit trukkipiikeille.

   

  Lue lisää: 

  Lue lisää »
 7. Kuljetuslaatikko teollisuuteen – Hyötykuorma yli 800 kg!

  Kuljetuslaatikko teollisuuteen – Hyötykuorma yli 800 kg!

  Nyt uutena valikoimassamme teollisuuteen suunnattu kuljetuslaatikko raskaille painoille. Teollisuuden kuljetuslaatikko on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä asiakkaamme kanssa, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kuljetuslaatikot soveltuvat erinomaisesti teollisuuden sisäiseen ja ulkoiseen logistiikkaan. Teollisuuslaatikosta on valittavana on kaksi leveyttä: 1100 mm ja 1300 mm. Pituus on 1000 mm ja korkeus 480 mm. Hyötykuorma laatikon leveydestä riippuen 800­­­­–1000 kg. Laatikot on suunniteltu erityisesti kalliiden laitteiden ja komponenttien kuljetukseen – tukeva rakenne ja lukittavuus takaavat tuotteiden turvallisen matkan. Tiesithän, että valmistamme laatikoita monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, kaikki tietenkin räätälöityinä asiakkaan tarpeen mukaan! Lisätietoja: Projektimyynti: Hannu Heikkinen hannu.heikkinen@tmt.fi Teollisuuslaatikot-tuotesivu: tmt.fi | teollisuuslaatikot

  Lue lisää »