Uutiset

 1. TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

  TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

  Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

  TMT pääsi ottamaan uuden haasteen vastaan ja räätälöimään kuljetuslaatikon ainutlaatuisten Pekki-pöytien kuljetusta varten. Pekki-pöydät valmistetaan Suomessa kotimaisista, pihoilta ja puistoista kaadetuista puista, joille ei ole muuta käyttöä löytynyt, jotta materiaali ei menisi hukkaan. Pöytien valmistus on kärsivällinen projekti ja jokainen on oma uniikki kappaleensa. Koska pöytiä valmistetaan rajattu määrä, on tärkeää, että kuljetus on turvallista sekä suunniteltu tukemaan pöydän osia.

  TMT:n kuljetuslaatikot perustuvat kevyeen rakenteeseen, iskunkestävyyteen sekä pölyn- ja vedenpitäviin ominaisuuksiin, jotka takaavat äärimmäisen suojan ja turvallisen

  Lue lisää »
 2. TMT mukana Transport & Logistics -messuilla

  TMT mukana Transport & Logistics -messuilla

  TMT:n turvallisuus ja suojausratkaisut esillä Transport & Logistics-messuilla.

  Syksy lähtee vauhdikkaasti käyntiin vuoden suurimman tapahtuman avulla! Transport & Logistics tunnetaan alan suurimpina messuina ja tänä vuonna TMT:n osastonkin löydät sieltä. Messut järjestetään NOVA Spektrumissa Lillestrømissä Norjassa 28.9.-30.9.2023.

  Tänä vuonna teemamme on pyörinyt turvallisuuden, suojausratkaisujen ja E-hyväksyttyjen tuotteiden ympärillä. Messuilla on esillä siis teemaan sopivat tuotteetkin, kuten TMT-työkalulaatikot, sivusuoja Aero + TMT-työkalulaatikko -kokonaisuus sekä TMT-alleajosuojat.

  Tule tapaamaan meitä osastolle D04-06 D-halliin ja tutkimaan näytteillä olevia tuotteitamme. Olemme valmiita vastaamaan arveluttaviin kysymyksiin tuotteistamme sekä

  Lue lisää »
 3. TMT-huoltokori mukana Maxpossa!

  TMT-huoltokori mukana Maxpossa!

  Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Vaikkei TMT:llä omaa osastoa messuilla olekaan, löydät meidät sieltä silti! 

  TMT:n huoltokorin löydät Toyotan osastolta B50. Toyota Hiluxiin rakennettu huoltokori on käytännöllisyyden lisäksi myös ulkonäöltään virtaviivainen ja esteettinen. Asiantunteva esittelijämme on myös paikalla, joten tule vapaasti tutustumaan huoltokorin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä kyselemään lisää! Myyjämme löydät myös kiertelemästä ja ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin.

  Rekisteröidy ilmaiseksi nyt ja tule tutustumaan TMT:n tarjoamiin huoltokoriratkaisuihin. Nähdään Toyotan osastolla!

  Lue lisää »
 4. Valmistaudu syksyyn uusilla tuotteillamme

  Valmistaudu syksyyn uusilla tuotteillamme

  Rauhallisen kesän aikana olemme saaneet uusia lisävarusteita valikoimaamme. TMT:n omaa tuotantoa olevat L-kannakepari Combi, vahvennettu ripustuskannake ja työkalulaatikon kaulukset ovat tilattavissa verkkokaupassamme. TMT:n työkalulaatikoihin suunnitellut kannakkeet ovat tehty kuumasinkitetystä teräksestä. Kannakkeet takaavat kestävän ja vahvan tuen TMT-työkalulaatikoihin. Kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulus on täydellinen ja tyylikäs lisä TMT-työkalulaatikkoihin.

  L-kannakepari

  Lue lisää »
 5. Muista tehdä tilauksesi hyvissä ajoin ennen Juhannusta!

  Muista tehdä tilauksesi hyvissä ajoin ennen Juhannusta!

  Suljemme torstaina 22.6. klo 14.00

  Muista tehdä tilauksesi ajoissa! 
  Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset yritetään saada vielä matkaan. 

  Lue lisää »
 6. Yhteistyö aloitettu Rockingerin kanssa

  Yhteistyö aloitettu Rockingerin kanssa
  Olemme aloittaneet yhteistyön Rockingerin kanssa!

  Teemamme on tänä vuonna pyörinyt turvallisuuden, E-hyväksyttyjen tuotteiden ja suojausratkaisuiden ympärillä. Teemaamme liittyen olemme aloittaneet yhteistyön Rockingerin kanssa ja tuotevalikoimamme kasvaa uudella  alleajosuoja-järjestelmällä. Rockingerin vetokidat ja -palkit koostavat E-hyväksytyn kokonaisuuden yhdessä TMT-alleajosuojien kanssa. Vetokidat yhdistävät perävaunun ja ajoneuvon vetoaisan avulla. 

   

  Lue lisää tuotteista ja hyväksynnöistä linkin esitteestä. Lisätietoa tuotteista saat myös myynniltämme.

  Lue lisää »
 7. Tuotteemme kuljetetaan ilmastoystävällisesti

  Tuotteemme kuljetetaan ilmastoystävällisesti

  Vastuullisuustavoitteiden saavuttaminen vaatii konkreettisia tekoja ja nyt olemme taas askeleen lähempänä näitä tavoitteitamme. Tuotteemme kulkevat Kaukokiito BIOlla, joka vähentää hiilijalanjälkeä jopa 90%.

  Osana kestävän kehityksen strategiaamme haluamme vähentää jätettämme niin paljon kuin mahdollista sekä näemme sen resurssina. Siksi valitsimme Kaukokiito BIOn kuljettamaan tuotteemme. Kaukokiito BIO kuljettaa tuotteet perille ilmastoystävällisesti uusiutuvalla dieselillä. Se valmistetaan 100% uusiokäytettävistä raaka-aineista, kuten jätteistä. Kaukokiito BIOn avulla kuljetusten hiilijalanjälki pienenee jopa 90%, mikä pienentää tuotteen ilmastovaikutusta.

  Lue lisää »
 8. Uutuus: Nosturitallat

  Uutuus: Nosturitallat

  Nosturitallat estävät koneiden, kuten ajoneuvonosturin, henkilönosturin ja betoniautojen uppoamisen maahan. Ne ovat vahvoja, mutta kevyitä. Nosturitallat ovat tehty korkealaatuisesta muovista, joka ei ime kosteutta eikä rikkoudu tai halkeile. Varastossa olevat tuotteet:

   

  581104 Nosturitalla 400x400x40

  581105 Nosturitalla 500x500x60

  581106 Nosturitalla 600x600x60

   

  Muut koot ja nosturitallatelineistä lisätietoa saa kysymällä myynnistä.

   

  Lue lisää »
 9. Esittelyssä: Voimasampo

  Esittelyssä: Voimasampo

  Esittelyssä: Voimasampo varavirtalähde!

  Voimasampo varavirtalähde on laturilla varustettu akkupaketti pysäköintivaloille lyhyiden pysäköintien ajaksi. Akut latautuvat automaattisesti ajon aikana valaisinpiirin kautta.

  Järjestelmä toimii 8Ah:n akuilla ja 3A:n latausvirralla. 48W:n teholla käyttöaika on noin 4 h (24W ≈ 8 h) (koskee täysin ladattuja hyväkuntoisia akkuja +20 °C:n lämpötilassa). Nollan alapuolisissa lämpötiloissa (0–20 °C) käyttöaika on noin 30–50 % lyhyempi.

  Asennetaan sopivaan paikkaan runkoon tai rakenteen sisäpuolelle kahdella mukana tulevalla kotelonkiinnikkeellä. Jos akkupaketti asennetaan rakenteen sisälle, ulkoinen painike voidaan asentaa helposti saataville.

  Tekniset tiedot:

  Jännite: 24V

  Akku: 8Ah

  Lataus:

  Lue lisää »
 10. UUTUUS: Armaton MP pick-up-lava

  UUTUUS: Armaton MP pick-up-lava

  Uusi Armaton MP pick-up-lava

  Uusi kompakti alumiinilava on mitoiltaan suunniteltu kevyille tavarankuljetusajoneuvoille, kuten pick-up-autoihin. Armaton MP järjestelmä on modulaarinen ja lavan kokoonpano ei vaadi erikoistyökaluja. 

   

  Armaton MP pick-up-lava on ratkaisu pienten ja keskikokoisten ajoneuvojen korinrakentajille ja se perustuu samantyyppiseen alustakonseptiin, jota on käytetty pitkään ajoneuvoteollisuudessa.

   

  Järjestelmä on rakennettu käyttövalmiista alumiiniprofiileista. Profiilit liu'utetaan runkoprofiiliin, riippuen siitä mitä rakennetaan. Tuloksena erittäin kevyt ja vakaa lava ilman hitsausta tai erikoisliitoksia. Tämän lavan pieni ja kompakti koko tekee siitä vielä helpommin asennettavan.

   

  Armaton pick-up-lavalle ominaista on virtaviivainen

  Lue lisää »
Sivu