Arkisto kuukausittain: : toukokuu 2023

  1. Tuotteemme kuljetetaan ilmastoystävällisesti

    Tuotteemme kuljetetaan ilmastoystävällisesti

    Vastuullisuustavoitteiden saavuttaminen vaatii konkreettisia tekoja ja nyt olemme taas askeleen lähempänä näitä tavoitteitamme. Tuotteemme kulkevat Kaukokiito BIOlla, joka vähentää hiilijalanjälkeä jopa 90%.

    Osana kestävän kehityksen strategiaamme haluamme vähentää jätettämme niin paljon kuin mahdollista sekä näemme sen resurssina. Siksi valitsimme Kaukokiito BIOn kuljettamaan tuotteemme. Kaukokiito BIO kuljettaa tuotteet perille ilmastoystävällisesti uusiutuvalla dieselillä. Se valmistetaan 100% uusiokäytettävistä raaka-aineista, kuten jätteistä. Kaukokiito BIOn avulla kuljetusten hiilijalanjälki pienenee jopa 90%, mikä pienentää tuotteen ilmastovaikutusta.

    Lue lisää »
  2. Uutuus: Nosturitallat

    Uutuus: Nosturitallat

    Nosturitallat estävät koneiden, kuten ajoneuvonosturin, henkilönosturin ja betoniautojen uppoamisen maahan. Ne ovat vahvoja, mutta kevyitä. Nosturitallat ovat tehty korkealaatuisesta muovista, joka ei ime kosteutta eikä rikkoudu tai halkeile. Varastossa olevat tuotteet:

     

    581104 Nosturitalla 400x400x40

    581105 Nosturitalla 500x500x60

    581106 Nosturitalla 600x600x60

     

    Muut koot ja nosturitallatelineistä lisätietoa saa kysymällä myynnistä.

     

    Lue lisää »
  3. Esittelyssä: Voimasampo

    Esittelyssä: Voimasampo

    Esittelyssä: Voimasampo varavirtalähde!

    Voimasampo varavirtalähde on laturilla varustettu akkupaketti pysäköintivaloille lyhyiden pysäköintien ajaksi. Akut latautuvat automaattisesti ajon aikana valaisinpiirin kautta.

    Järjestelmä toimii 8Ah:n akuilla ja 3A:n latausvirralla. 48W:n teholla käyttöaika on noin 4 h (24W ≈ 8 h) (koskee täysin ladattuja hyväkuntoisia akkuja +20 °C:n lämpötilassa). Nollan alapuolisissa lämpötiloissa (0–20 °C) käyttöaika on noin 30–50 % lyhyempi.

    Asennetaan sopivaan paikkaan runkoon tai rakenteen sisäpuolelle kahdella mukana tulevalla kotelonkiinnikkeellä. Jos akkupaketti asennetaan rakenteen sisälle, ulkoinen painike voidaan asentaa helposti saataville.

    Tekniset tiedot:

    Jännite: 24V

    Akku: 8Ah

    Lataus:

    Lue lisää »
  4. UUTUUS: Armaton MP pick-up-lava

    UUTUUS: Armaton MP pick-up-lava

    Uusi Armaton MP pick-up-lava

    Uusi kompakti alumiinilava on mitoiltaan suunniteltu kevyille tavarankuljetusajoneuvoille, kuten pick-up-autoihin. Armaton MP järjestelmä on modulaarinen ja lavan kokoonpano ei vaadi erikoistyökaluja. 

    Armaton MP pick-up-lava on ratkaisu pienten ja keskikokoisten ajoneuvojen korinrakentajille ja se perustuu samantyyppiseen alustakonseptiin, jota on käytetty pitkään ajoneuvoteollisuudessa.

    Järjestelmä on rakennettu käyttövalmiista alumiiniprofiileista. Profiilit liu'utetaan runkoprofiiliin, riippuen siitä mitä rakennetaan. Tuloksena erittäin kevyt ja vakaa lava ilman hitsausta tai erikoisliitoksia. Tämän lavan pieni ja kompakti koko tekee siitä vielä helpommin asennettavan.

    Armaton pick-up-lavalle ominaista on virtaviivainen ja siisti muotoilu. Tämä maksimoi

    Lue lisää »
  5. UUTUUS: Sivusuoja Aero + TMT työkalulaatikko

    UUTUUS: Sivusuoja Aero + TMT työkalulaatikko

    TMT Sivusuoja Aero + TMT työkalulaatikko -kokonaisuus

    Uusi TMT-tuote Aero-sivusuoja + TMT-työkalulaatikko -kokonaisuus on työkalulaatikon ja sivusuojan yhdistelmä.

    Yhdistämällä työkalulaatikko sivusuojan elementtiin, työkalulaatikko häivytetään sivusuojan virtaviivaiseen yleisilmeeseen. Työkalulaatikko on kuitenkin normaalisti käytettävissä, aivan kuten perinteisessä sivusuojauksessa.

    Työkalulaatikon runkokoot:

    Korkeus Aero-sivusuojan korkeuden mukaan: 500 | 550 mm

    Leveys: 600 | 800 | 1000 mm

    Syvyys: 500 mm

    Tällä hetkellä saatavana alaspäin avautuvana mallina.

    Sivusuoja on saatavana kuuden metrin profiilina tai asennusvalmiina elementteinä.

     

    Lue lisää »