UUTUUS: Armaton MP pick-up-lava

Uusi Armaton MP pick-up-lava

Uusi kompakti alumiinilava on mitoiltaan suunniteltu kevyille tavarankuljetusajoneuvoille, kuten pick-up-autoihin. Armaton MP järjestelmä on modulaarinen ja lavan kokoonpano ei vaadi erikoistyökaluja. 

Armaton MP pick-up-lava on ratkaisu pienten ja keskikokoisten ajoneuvojen korinrakentajille ja se perustuu samantyyppiseen alustakonseptiin, jota on käytetty pitkään ajoneuvoteollisuudessa.

Järjestelmä on rakennettu käyttövalmiista alumiiniprofiileista. Profiilit liu'utetaan runkoprofiiliin, riippuen siitä mitä rakennetaan. Tuloksena erittäin kevyt ja vakaa lava ilman hitsausta tai erikoisliitoksia. Tämän lavan pieni ja kompakti koko tekee siitä vielä helpommin asennettavan.

Armaton pick-up-lavalle ominaista on virtaviivainen ja siisti muotoilu. Tämä maksimoi kuorma-alueen ja helpottaa tiettyyn tarkoitukseen varustettujen työajoneuvojen rakentamista. Lava mahdollistaa sidontaliinojen portaattoman sijoituksen eteen, taakse ja sivuille, joka helpottaa tavaroiden kiinnittämistä. 

Toimitetaan osapakettina, jonka asiakas asentaa itse. Runkomateriaalina huoltovapaa anodisoitu alumiini ja lava on helppo koota ilman erikoistyökaluja.