Arkisto kuukausittain: : marraskuu 2023

  1. Standardikirjaimilla roiskeläpät edullisemmin

    Standardikirjaimilla roiskeläpät edullisemmin
    Omalla nimellä varustetut roiskeläpät halvemmalla! - Käyttäessäsi standardikirjaimia roiskeläpät tulevat edullisemmiksi kuin kustomoidut.

    Tiesitkö, että hyödyntäessäsi roiskeläpissä standardikirjaimia, pääset huomattavasti halvemmalla kuin kustomoidussa? Standardikirjaimia käyttämällä sinun ei tarvitse ostaa omaa logotyökalua ja lopputulos on tyylikäs ilman turhaa säätämistä. Rahan lisäksi säästät siis myös aikaa.

    TMT:n laajasta  valikoimasta löydät

    Lue lisää »
  2. Loppuvuoden uutuuksia

    Loppuvuoden uutuuksia

    Verkkokauppa on taas täyttynyt uusilla tuotteilla ja lisää on vielä tulossa. Verkkokaupan uutuudet Rockingerin tuotteet, nosturitallateline sekä valopalkkirunko ja alleajosuoja ovat tilattavissa verkkokaupassamme. Rockingerin vetokitojen ja -palkkien lisäksi valikoimasta löytyy myös vetokytkimen voitelulaite ja sivulevyparit. Yhdessä TMT alleajosuojan kanssa Rockingerin vetokidat- ja palkit luovat E-hyväksytyn kokonaisuuden. Ruostumattomasta teräksestä tehty kevyt ja kestävä nosturitallateline sopii 30 ja 40 mm:n talloille. TMT:n omaa tuotantoa oleva valopalkkirunko ja alleajosuoja yhdistelmä on tehty kestävästä anodisoidusta alumiinista sekä on R58 03 hyväksytty.

    Lue lisää »