Arkisto kuukausittain: : elokuu 2023

  1. TMT-huoltokori mukana Maxpossa!

    TMT-huoltokori mukana Maxpossa!

    Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Vaikkei TMT:llä omaa osastoa messuilla olekaan, löydät meidät sieltä silti! 

    TMT:n huoltokorin löydät Toyotan osastolta B50. Toyota Hiluxiin rakennettu huoltokori on käytännöllisyyden lisäksi myös ulkonäöltään virtaviivainen ja esteettinen. Asiantunteva esittelijämme on myös paikalla, joten tule vapaasti tutustumaan huoltokorin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä kyselemään lisää! Myyjämme löydät myös kiertelemästä ja ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin.

    Rekisteröidy ilmaiseksi nyt ja tule tutustumaan TMT:n tarjoamiin huoltokoriratkaisuihin. Nähdään Toyotan osastolla!

    Lue lisää »
  2. Valmistaudu syksyyn uusilla tuotteillamme

    Valmistaudu syksyyn uusilla tuotteillamme

    Rauhallisen kesän aikana olemme saaneet uusia lisävarusteita valikoimaamme. TMT:n omaa tuotantoa olevat L-kannakepari Combi, vahvennettu ripustuskannake ja työkalulaatikon kaulukset ovat tilattavissa verkkokaupassamme. TMT:n työkalulaatikoihin suunnitellut kannakkeet ovat tehty kuumasinkitetystä teräksestä. Kannakkeet takaavat kestävän ja vahvan tuen TMT-työkalulaatikoihin. Kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulus on täydellinen ja tyylikäs lisä TMT-työkalulaatikkoihin.

    L-kannakepari

    Lue lisää »