Valmistaudu syksyyn uusilla tuotteillamme

Rauhallisen kesän aikana olemme saaneet uusia lisävarusteita valikoimaamme. TMT:n omaa tuotantoa olevat L-kannakepari Combi, vahvennettu ripustuskannake ja työkalulaatikon kaulukset ovat tilattavissa verkkokaupassamme. TMT:n työkalulaatikoihin suunnitellut kannakkeet ovat tehty kuumasinkitetystä teräksestä. Kannakkeet takaavat kestävän ja vahvan tuen TMT-työkalulaatikoihin. Kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulus on täydellinen ja tyylikäs lisä TMT-työkalulaatikkoihin.

L-kannakepari Combi

Olipa sinulla rungon ali asennettava laatikko tai vakio työkalulaatikko, L-kannakepari Combi tarjoaa tarvitsemasi vakauden ja kestävyyden työkalulaatikoiden kiinnittämiseen.

Mitä työkalulaatikoiden kiinnittämiseen tulee, tarvitset ratkaisun, joka ei ole pelkästään luotettava vaan myös rakennettu kestämään. Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu L-kannakepari on suunniteltu tarjoamaan vakautta sekä rungon rungon ali asennettaville laatikoille että vakiotyökalulaatikoillemme. 

Kuumasinkitty teräs varmistaa poikkeuksellisen lujuuden ja suojan korroosiolta, mikä tekee siitä täydellisen vaativimpiikin ympäristöihin. Asennus on helppoa. Kiinnitä L-kannakkeet vain työkalulaatikkoon sekä kulkuvälineeseen ja olet valmis. Kannakkeet tarjoavat turvallisen ja tukevan perustan, varmistaen, että työkalulaatikko pysyy paikallaan kuljetuksien aikana.

L-kannakepari ei ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä, vaan sen tyylikäs muotoilu myös sulautuu työkalulaatikkoon ja kulkuvälineeseen pitämällä kulkuvälineen ulkonäön esteettisenä.

Ripustuskannake vahvennettu

Vahvennettu versio TMT:n ripustuskannakkeesta on vihdoin täällä! Jopa entistä enemmän tukea ja varmuutta työkalulaatikoiden kiinnittämiseen. 

Ripustuskannake on rakennettu kestämään. Kuten useat TMT:n tuotteet, tämäkin on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä tarjoten poikkeuksellisen suojan korroosiolta sekä varmistaen kestävyyden ankarimpiinkin olosuhteisiin. 

Kannakkeen vahvennettu rakenne tarjoaa täydellisen tuen, joten voit olla varma, että työkalulaatikko on kiinnitetty tukevasti kuljetusvälineeseen.

Ota huomioon, etteivät kiinnitystarvikkeet sisälly toimitukseen. Kysy tarvittaessa apua myynniltämme, jotta saat oikeat työkalut tuotteen kiinnitykseen. Olemme täällä auttaaksemme sinua jokaisessa vaiheessa!

Työkalulaatikoiden kaulukset

Tyylikäs ja toimiva uutuus, kaulus TMT-työkalulaatikoihin! Laadukkaasta kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulus on täydellinen lisä TMT-työkalulaatikkoihin. Kaulus on suunniteltu pultattavaksi työkalulaatikon päälle, mikä tarjoaa turvallisen ja tyylikkään ratkaisun työkalulaatikon asentamiseen. Saatavana erikokoisille työkalulaatikoille.

Valikoimassa olevat tuotteet:
17925-11-500
17925-11-600
17930-11-500
17930-11-600
17932-11-500
17932-11-600