Arkisto kuukausittain: : syyskuu 2023

  1. TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

    TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

    Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

    TMT pääsi ottamaan uuden haasteen vastaan ja räätälöimään kuljetuslaatikon ainutlaatuisten Pekki-pöytien kuljetusta varten. Pekki-pöydät valmistetaan Suomessa kotimaisista, pihoilta ja puistoista kaadetuista puista, joille ei ole muuta käyttöä löytynyt, jotta materiaali ei menisi hukkaan. Pöytien valmistus on kärsivällinen projekti ja jokainen on oma uniikki kappaleensa. Koska pöytiä valmistetaan rajattu määrä, on tärkeää, että kuljetus on turvallista sekä suunniteltu tukemaan pöydän osia.

    TMT:n kuljetuslaatikot perustuvat kevyeen rakenteeseen, iskunkestävyyteen sekä pölyn- ja vedenpitäviin ominaisuuksiin, jotka takaavat äärimmäisen suojan ja turvallisen

    Lue lisää »
  2. TMT mukana Transport & Logistics -messuilla

    TMT mukana Transport & Logistics -messuilla

    TMT:n turvallisuus ja suojausratkaisut esillä Transport & Logistics-messuilla.

    Syksy lähtee vauhdikkaasti käyntiin vuoden suurimman tapahtuman avulla! Transport & Logistics tunnetaan alan suurimpina messuina ja tänä vuonna TMT:n osastonkin löydät sieltä. Messut järjestetään NOVA Spektrumissa Lillestrømissä Norjassa 28.9.-30.9.2023.

    Tänä vuonna teemamme on pyörinyt turvallisuuden, suojausratkaisujen ja E-hyväksyttyjen tuotteiden ympärillä. Messuilla on esillä siis teemaan sopivat tuotteetkin, kuten TMT-työkalulaatikot, sivusuoja Aero + TMT-työkalulaatikko -kokonaisuus sekä TMT-alleajosuojat.

    Tule tapaamaan meitä osastolle D04-06 D-halliin ja tutkimaan näytteillä olevia tuotteitamme. Olemme valmiita vastaamaan arveluttaviin kysymyksiin tuotteistamme sekä

    Lue lisää »