TMT ja Pekki: Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

Ainutlaatuiset pöydät ainutlaatuisessa kuljetuksessa

TMT pääsi ottamaan uuden haasteen vastaan ja räätälöimään kuljetuslaatikon ainutlaatuisten Pekki-pöytien kuljetusta varten. Pekki-pöydät valmistetaan Suomessa kotimaisista, pihoilta ja puistoista kaadetuista puista, joille ei ole muuta käyttöä löytynyt, jotta materiaali ei menisi hukkaan. Pöytien valmistus on kärsivällinen projekti ja jokainen on oma uniikki kappaleensa. Koska pöytiä valmistetaan rajattu määrä, on tärkeää, että kuljetus on turvallista sekä suunniteltu tukemaan pöydän osia.

TMT:n kuljetuslaatikot perustuvat kevyeen rakenteeseen, iskunkestävyyteen sekä pölyn- ja vedenpitäviin ominaisuuksiin, jotka takaavat äärimmäisen suojan ja turvallisen kuljetuksen näille käsintehdyille pöydille. Laadukkaasta alumiinista valmistettu ja korkealaatuisia komponentteja hyödyntävä kuljetuslaatikko on huolellisesti suunniteltu sopimaan täydellisesti Pekki-pöytien osien mittoihin. Tämä takaa sen, että jokainen pöydän osa pysyy suojassa ja turvassa kuljetuksien ajan.

Kiinnostuitko TMT:n tarjoamista räätälöidyistä ratkaisuista? Ota yhteyttä myyntiimme niin saadaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat kuljetusratkaisut aikaan! Tarjoamiamme ratkaisuja voit myös tutkia täältä.