Loppuvuoden uutuuksia

Verkkokauppa on taas täyttynyt uusilla tuotteilla ja lisää on vielä tulossa. Verkkokaupan uutuudet Rockingerin tuotteet, nosturitallateline sekä valopalkkirunko ja alleajosuoja ovat tilattavissa verkkokaupassamme. Rockingerin vetokitojen ja -palkkien lisäksi valikoimasta löytyy myös vetokytkimen voitelulaite ja sivulevyparit. Yhdessä TMT alleajosuojan kanssa Rockingerin vetokidat- ja palkit luovat E-hyväksytyn kokonaisuuden. Ruostumattomasta teräksestä tehty kevyt ja kestävä nosturitallateline sopii 30 ja 40 mm:n talloille. TMT:n omaa tuotantoa oleva valopalkkirunko ja alleajosuoja yhdistelmä on tehty kestävästä anodisoidusta alumiinista sekä on R58 03 hyväksytty.

Rockinger vetokidat- ja palkit

Rockingerin vetokidat- ja palkit ovat saapuneet TMT:n verkkokaupan valikoimaan. Yhdessä TMT alleajosuojan kanssa Rockingerin vetokidat- ja palkit luovat E-hyväksytyn kokonaisuuden.

Tuotevalikoimaan kuuluvat vetokytkin servolla ja vetokytkin flex servolla, vetopalkit 770 mm ja 850 mm, vetokytkimen voitelulaite sekä sivulevyparit MB-Scania ja Volvo-Renault.

Nosturitallateline 400x400

Nosturitallatelineen löydät nyt myös verkkokaupastamme. Ruostumattomasta teräksestä tehty teline pitää nosturitallat turvallisesti ja tukevasti säilöttynä. Nosturitallateline on kevyt, mutta kestävä sekä sopii 30 ja 40 mm:n talloille. Nosturitallat löydät myös verkkokauppamme valikoimasta.

Valopalkkirunko ja alleajosuoja

TMT:n alleajosuojavalikoima on saanut laajennusta. Nyt valikoimasta löytyy myös valopalkkirunko ja alleajosuoja yhdistelmä. Yhdistelmä on tehty anodisoidusta alumiinista sekä  sisältää valopalkkirungon ja alleajosuojan, 2 kpl muovipäädyjä, RST-kiinnikkeet äärivaloille, kiinnikelatat ja taustalevyn. Tuote on R58 03 hyväksytty.