Kotimaista laatua kuljetusteollisuuteen

TMT tuotteet ovat kotimaista laatua - Tiesitkö, että TMT tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa? 

TMT:n pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tuotannossamme valmistamme ja suunnittelemme sekä valmiita tuotteita että räätälöityjä ratkaisuita. Oman valmistuksen ansiosta täytämme asiakastarpeen, varmistamme tuotteiden korkean laadun sekä joustavat toimitukset.

Verkkokaupastamme pystyt suoraan tilaamaan vakiotuotteitamme, kuten työkalulaatikoita, kannakkeita sekä paljon muita lisäosia ja tarvikkeita, jotta saat aina tarvitsemasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja helposti. TMT-vakiotuotteet ovat tehty laadukkaasti ja kestävistä materiaaleista Suomessa, tarjoten varmat ja luotettavat komponentit tarpeisiisi.

Tarvitseeko kuorma-autosi, hyötyajoneuvosi tai muu kulkuvälineesi räätälöityä ratkaisua? Me TMT:llä myös suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat räätälöidyt ratkaisut. Oli kyseessä laidat, ohjaamosuojat, luukut, takaportit tai ovet, me varmistamme, että saat juuri haluamasi ja näköisesi tuotteen ajoneuvollesi.  Tuotekokonaisuuksistamme löytyy myös kuormalavat sekä huoltokorit kevyen luokan ajoneuvoihin. Mittatilaus- sekä erikoislaatikot lukeutuvat myös TMT tuotekokonaisuuksiin, jolloin vakiotyökalulaatikoita voidaan muokata täysin tarpeidesi mukaan tai suunnitella täysin oma laatikosto. Kuljetuslaatikot ovat suunnattu eri teollisuuksien käyttöön, kun asiakkailla on tarve kuljettaa herkkiä sekä arvokkaita komponentteja ympäri maailmaa. Liikuteltava työpiste on tuote rakennusalalle, telakoille sekä huoltoyrityksille, joissa tehdään toimistotöitä vaativissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnitellaan ainutlaatuiset, mittojesi mukaiset räätälöidyt ratkaisut tai luo tili verkkokauppaamme ja tilaa tarvitsemasi komponentit suoraan.

TMT. Malinen Oy - Komponenteista asiakaskohtaisiin ratkaisuihin