Onko myyjä hukassa?
TMT:n myyntitiimi auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut kuljetukseesi

Missä tahansa yrityksessä myyntitiimillä on keskeinen rooli. Nämä ovat ammattilaisia, jotka rakentavat suhteita asiakkaidemme kanssa ja edustavat organisaatiomme kasvoja ja arvoja. Myyntitiimimme ytimessä on joukko omistautuneita henkilöitä, jotka auttavat asiakkaitamme löytämään oikeat ratkaisut ja tuotteet kuljetukseen. 

Tässä TMT:n asiantunteva myyntitiimi:
Kaj Tammela

Tehtävänimike: Myyntijohtaja ja vienti
Ota yhteyttä: kaj.tammela@tmt.fi | +358 44 7420 502

"Olen johtanut myyntitiimiä ja vientiä reilut neljä vuotta. Asiakaskuntamme on monipuolinen, joten pääsee työskentelemään monenlaisissa tehtävissä. Olemme myös saaneet onnistuneesti uusia vientiasiakkaita, joista on nyt tullut vakioasiakkaita. Asiakkaamme ovat vahvoja tekijöitä ja yhteistyö heidän kanssaan toimii todella hyvin."

Hannu Heikkinen

Tehtävänimike: Projektimyynti
Ota yhteyttä: hannu.heikkinen@tmt.fi | +358 44 7473 966

"Projektimyyntimme kattaa koko maan, mutta päämyyntialueeni on länsirannikko, Kokkolasta Vaasaan. TMT:llä työ on monipuolista. Olen ollut osa tätä taloa yhdeksän vuotta, ja parasta työssäni on projektien hallinta sekä niissä onnistuminen. Asiakaskuntamme on ammattimainen kokonaisuus, joiden kanssa hommat onnistuvat."

Eric Nyman

Tehtävänimike: Myyjä
Ota yhteyttä: eric.nyman@tmt.fi | +358 44 7251 045

"Työurani TMT:llä alkoi vuonna 2014 varastotyöntekijänä, josta siirryin 2018 tuotantoon kokoonpanotehtäviin. Tämä oppimatka loi loistavan pohjan teknisen myyjän työtehtäviin, jotka aloitin vuonna 2019.

TMT:llä maantieteellinen myyntialueeni koostuu Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Jyväskylän ja Seinäjoen alueista.

Parasta työssäni on erilaisten asiakkaiden kohtaaminen ja ongelmien ratkaisu parhaalla asiakkaan toimintaa tukevalla tavalla. Erityisesti mittatilaustuotteiden räätälöinti yhdessä asiakkaan ja suunnittelutiimimme kanssa on lähellä sydäntä, pientä ”taitelijanvikaa” siis on minuunkin eksynyt.

Ala kehittyy jatkuvasti ja aina oppii uutta. Tämä on käytännössä ikuinen oppimatka nykyisistä ratkaisuista aina kehityksen tuomiin tulevaisuuden uusiin innovaatioihin."

Joonas Shawar

Tehtävänimike: Myyjä
Ota yhteyttä: joonas.shawar@tmt.fi |+358 40 7554 045

"Aloitin urani TMT:llä tammikuussa 2024. Tätä ennen ehdin toimimaan karkeasti kymmenen vuoden ajan kurottajien ja henkilönostinten parissa tavalla tai toisella – käytännössä polku kulki muutamienkin välivaiheiden saattelemana ympäripyörivän kurottajan kuljettajasta aluepäälliköksi.

TMT:llä maantieteellinen myyntialueeni on verrattain laaja, käsittäen osan itä-suomea, pohjois-suomea ja ruotsin lappia.

Toiseksi parasta tässä työssä on alan ulkopuolelta tulleen näkökulmasta jatkuva uuden oppiminen; vakionimikkeitä meillä on n. 3500 kappaletta ja tähän vielä mittatilaustöiden suomat variaatiot päälle.

Parhaana puolena näen mahdollisuuden järjestää asiakkaalle heidän toimintaansa tukevia ratkaisuja, joka puolestaan edesauttaa parhaassa tapauksessa meidänkin organisaatiomme oppimista." 

Jyri Malinen

Tehtävänimike: Avainasiakaspäällikkö
Ota yhteyttä: jyri.malinen@tmt.fi | +358 44 3251 330

 

"Jyrillä on TMT:llä pitkä historia ja hänellä on vahva tietämys TMT:n asiakkaista. Yhteistyö pelaa sekä vakiasiakkaiden että muiden alan ammattilaisten kanssa. On mahtavaa auttaa löytämään heidän toimintaansa tukevat TMT tuotteet ja ratkaisut sekä ennen kaikkea rakentaa kestäviä asiakassuhteita, jotta asiakkailla on entistä helpompaa saada tarvitsemansa tuotteet luotettavasti."

 

Etkö ole varma kuka myyjäsi on?

Ota yhteyttä niin ohjaamme sinut oikealle henkilölle! Autamme sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi.