Uusi verkkokauppa on nyt täällä!

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme! 

Verkkokauppamme on vihdoin päivittynyt ja saanut modernimman ilmeen. Vaikka ulkonäöllisesti verkkokauppamme on selkeästi modernisoitunut, on paljon muitakin parannuksia tehty.

Pyrimme luomaan nettisivut, joissa tuotteiden löytäminen olisi selkeämpää sekä ostosten teko helpompaa. Verkkokaupan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, mutta rekisteröityneenä ostosten teko on nopeampaa sekä pääset tarkastelemaan tilauksiasi. Jos olit rekisteröitynyt vanhaan verkkokauppaamme, uuden verkkokaupan käyttö vaatii uudelleen rekisteröitymisen. Mutta ei hätää, asiakaskohtaiset tiedot päivittyvät automaattisesti tilille hetken ajan päästä rekisteröitymisen jälkeen.

Merkittävimpänä muutoksena on maksutavat. Uusi verkkokauppa tarjoaa maksuvaihtoehtoina verkkopankkimaksun sekä luottokorttimaksun.

Oikeassa alanurkasta löytyy Live Chat, joka palvelee kysymyksiin vastaten ja ongelmia ratkoen. Pyrimme parantamaan verkkokaupan toimivuutta tarvittaessa, joten ota siis rohkeasti yhteyttä, jos ongelmia tai kysymyksiä vastaan tulee.