TMT vuoteen 2024
Vuosi 2023 on paketissa ja TMT:llä ollaan valmiita uuteen vuoteen!

Vuoteen 2023 sisältyi paljon uutta. Avasimme uuden verkkokaupan, jonka ansiosta tuotteidemme selaaminen ja tilaaminen on entistä helpompaa. Vuoden aikana valikoimaamme saapui myös paljon uusia tuotteita. Uutuuksiin kuuluivat työkalulaatikoiden uudet lisäosat, kuten sidontaliinahyllyt ja -kelain sekä kaulukset, Voimasampo varavirtalähde sekä TMT-työkalulaatikot saivat myös uuden ilmeen. Pääsimme myös vastaamaan asiakkaiden toiveisiin räätälöidyissä ratkaisuissa. 

Kuluneen vuoden teemamme pyöri turvallisuuden, E-hyväksyttyjen tuotteiden ja suojausratkaisuiden ympärillä. Teemaamme kuuluviin tuotteisiin pääsi tutustumaan Kuljetusmessuilla. Messuilla nähtiin myös uusimman yhteistyökumppanimme Rockingerin tuotteita ja yhdessä TMT alleajosuojan kanssa Rockingerin vetokytkimet- ja palkit luovat E-hyväksytyn kokonaisuuden.

TMT täyttää tänä vuonna 66 vuotta. Vuodesta 1958 lähtien TMT on tuottanut huippulaatuisia kuljetusratkaisuja. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä tarjoamme asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. Tämän takaamme myös vuonna 2024. 

Me TMT:llä kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää uutta vuotta 2024!

 

TMT. Malinen - Komponenteista asiakaskohtaisiin ratkaisuihin