Uutta TMT:llä: TMA-törmäysvaimentimet
Varmaa suojaa törmäyksiltä - TMA-törmäysvaimentimet nyt meiltä!

Etsitkö luotettavaa ratkaisua liikenneturvallisuutesi parantamiseen? TMT:lta saat nyt kaiken tarvitsemasi turvallista liikennettä varten. Verdegron kuorma-autoon ja perävaunuun asennettavat TMA-törmäysvaimentimet ovat saapuneet valikoimaamme!

Laajasti testatut TMA-törmäysvaimentimet takaavat turvallisuuden työmaa-alueella ja tiesulkujen ajaksi. Korkealaatuisen alumiinirakenteen ja kuumasinkityn teräksisen asennusjärjestelmän ansiosta TMA:t tarjoavat kestävyyttä ja luotettavuutta sekä suojaa liikenteeltä työalueella.  Valikoimastamme löydät TMA-US 100K kuorma-autoon asennettavan törmäysvaimentimen, TTMA-US 100K hinattavan törmäysvaimentimen sekä TMA-EU 70K. Törmäysvaimentimet ovat helppokäyttöisiä sekä tärinä testattuja.

Valikoimastamme löydät myös LLTT-H led-valotorniperävaunu hybridin sekä VD-SL250 nuolitaulun. LLTT-H valotorni toimii sekä aurinkovoiman että 24V DC-generaattorin avulla, joten se on täydellinen vaihtoehto ympärivuorokautiseen käyttöön. Valotorni on myös helposti siirrettävissä paikasta toiseen. TMA:han yhdistettävässä VD-SL250 nuolitaulussa on toimintoina vasen ja oikea nuolivalo sekä x-nuolivalo, käännettävä nuolikyltti sekä lisävalot nurkissa. TMA:n ja nuolitaulun ohjaaminen onnistuu yhdellä ohjaimella.